BLOGG 2016

Nu har lilla Vie-Vie flyttat

och numera bor hon i Kilafors tillsammans med F-F hundarna Sal-Sa och Uno. Där kommer hon att valla på gårdens får vem framförallt få träna agility.

Jag är så glad att Karin bestämde sig för att ta hand om den goa lilla fröken.

Hade ju gärna kört henne själv men känner att fem hundar i träning blev lite för mycket för mig.

har nu börjat tävla igen efter min låååååånga sjukskrivning. Ryggen är fortfarande inte bra men det fungerar.

Har haft lite stolpe ut med både Oj-Oj och Joe som jag försökt att kvala in till SM. Båda hundarna har presterat mycket bra men har inte riktigt räckt ända fram.

Just nu ligger jag på reservplats 5 till lydnaden får se om jag kommer med, bara att hålla tummarna.

Ska köra några elittävlingar med Joe innan SM sen ska jag träna in de nya momenten till 2017. Vargen har tävlat 5 st lydnadas ettor med 4 1:a pris. Han är rigtigt rolig att köra lättlärd och störningssäker. Vi har också börjat att valla lite och hoppas komma igång ordentligt till sommaren Ler stort

 

 

Det blev ingen tävling i Nynäshamn i lördag. Chansade och anmälde mig och tänkte att det kanske skulle gå. hade pratat med Jackie som lovade att köra mig.

Nu kom jackies pojkvän  från Karlstad på besök och då kunde jag inte begära att hon skulle gå upp och köra mig.

Ställde klockan och var på väg på morgonen men hade lite ont och var så grymt trött ( påverkan av medicinerna kanske) så jag vågade helt enkelt inte köra. Trååååkigt

nu vill jag verkligen komma igång speciellt vill jag prova småglina hur dom klarar tävlingsmässiga förhållanden. På fotot står Vargen på prispallen, gör sig ganska bra där tycker jag Cool fast det var egentligen Joes plats.

Roligt är att jag faktiskt planerar en kull till på Jessie, då hennes valpar har blivit så bra och att jag har en efterfrågan på dom så har jag bestämt att ta en kull till.

Lite andra spännande saker är också på gång men då handlar det om min gamla barndomssad Motala men det berättar jag om en annan gång

Tränade lite agility i ett ridhus idag med lilla Vie å vad hon tyckte det var kul, och vad duktig hon är . En riktig liten stjärna kom ihåg det mesta och följer mig så bra även om jag tog mig haltandes längs med banan. Nu är jag så sugen att sätta igån på riktigt MÅSTE bli bra snar har verkligen inte tid med det här Men är sjukskriven fram till den 27/3 Lille Vargen fick också träna lite i ridhuset och bla ligga plats när en annan tjej körde agilitybvanan. Han låg kvar så fint men fick lite ljud i början men sen gick det bra. Är så grymt tacksam över mina fina hundar som presterar så bra. Är även grymt tacksam för mina fina vänner som hjälper mig med hundarna nu när jag inte är så bra. Just nu är Oj-Oj hos Roffe och tränar lite rally och Lille Joe är hos Ann för lydnadsträning. Tidigare var Vargen hos Lotta i flera månader Lille Vie har också varit på utflykt hos Christel några veckor Tack snälla ni för att ni hjälper mig det betyder oerhört mycket !!

Fortfarande sjukskriven och lite handikappad,men jag försöker sexdet från den ljusa sidan.

Vi har ju ett fantastiskt vintervädret just nu snön gnistrar i träden och det knarrar under fötterna när man går. Jag gillar verkligen att det är vinter när det ska vara det.

På hundfronten blir det inte mycket gjort men jag försöker köra lite små övningar i köket med dom fyra som är hemma. Men nu längtar jag verkligen att få komma igång på riktigt, finns inte så mycket att göra bara att vänta på att kroppen läker. Men när det har gjort det då kommer vi att köra hårt hunda nå och jag.

Senaste kommentarer

07.07 | 08:30

Hej Det har jag tyvärr inte för tillfället Men eventuellt har en av mina valpköpare en kull på G Mejla gärna vid intresse

...
30.06 | 16:47

Hej har ni planerat nå valpar 2020 / 2021?

...
08.09 | 14:36

Hej Nej tyvärr inga planer på några valpar mvh Tina

...
07.09 | 20:43

Hej
Har ni några planer för border collie valpar i år?

Mvh Tian

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS