Blogg 2019

Oj-Oj och lite till

Oj-Oj är inne på sitt femtonde år( Fyller i september) och nu börjar man märka att ålder sätter in sin rätt. Förra året var hon i full gång med rallylydnaden och gjorde många fina resultat men till sommaren märkte jag att hon blivit lite stelare och hade svårt att tajma dom låga hopphindren. Så vi gjorde vår sista tävling på rallylag SM ( utanför laget). Men vilken framgångsrik rallykarriär hon fick på gamla dar och vad mycket roligt vi haft. Nu lever hon pensionärsliv och vi får ta en dag i taget.

 

Jag har haft Vargens bror Ville här på träning i c:a 14 dagar och har också hunnit med att tävla med honom. Målet var inte några höga poäng utan mer att göra honom säkrare på momenten och tävlingssituationer. Något som jag tycker att vi lyckats med nu är det upp till hans matte att fortsätta där vi slutade.

När jag har haft Ville här så har det blivit sparsam träning för mina egna hundar och i morgon åker jag till Jönköping med allihopa. Vargen ska få den stora äran att deltaga i rankingtävlingen lör och söndag på Jönköpings bk. Vi får se hur det går han kan prestera på hög nivå om vi har dagen.

 

Efter rankingtävlingarna far jag till Mor och stannar till efter påsk. Jessie ska få tävla Rally på Vadstena bk på långfredagen . Vi får verkligen försöka köra på rutin för någon banträning har det inte blivit på väldigt länge.

 

Fick också besked  idag att jag kommit med på SM fast det visste vi ju redan men så roligt ändå när meddelandet dyker upp.

 

Nytt för i år är man också får ha lag så vi har satt ihop ett lag med tre Fia-Friends hundar lille Joe och Nemi ifrån Trolleyes. Så kul

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 08:30

Hej Det har jag tyvärr inte för tillfället Men eventuellt har en av mina valpköpare en kull på G Mejla gärna vid intresse

...
30.06 | 16:47

Hej har ni planerat nå valpar 2020 / 2021?

...
08.09 | 14:36

Hej Nej tyvärr inga planer på några valpar mvh Tina

...
07.09 | 20:43

Hej
Har ni några planer för border collie valpar i år?

Mvh Tian

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS