Blogg 2019

Ylle Cup Kungsör

I fredags var vi ett gäng på 4 tjejer som for till Kungsör för att tävla i dagarna två. 

Lördagens tävling gick fint med Vargen och han hamnade på 2:a plats efter Maria Brandels fina Border Colluie. Glädjande så fick jag stå på pallen tillsammans med fina Fia-Friends Vilja-Visa och Ann Svensson.

Joe var het och tjuvade på två moment och nollade då naturligtvis dessa.

På söndagen kändes Vargen ännu bättre och vi började ring ett strålande. 9 på fria följet 9 på runda momentent 8 på inkallningen och 9,5 på vitringen.  När banan  var ombyggd skulle vi köra resterande moment. Jag gjorde ett medvetet dk på Z:at eftersom vi missade sittet igår. På apporteringsdirrigeringen hade vi lite otur Vargen sprang fint ut till konan direkt till rätt apport. Men där missade han upptaget och apporten for iväg när han skulle vända och ta den igen stötta han till den så att den for i väggen men han tog den igen och kom in med full fart. Men betyget belv ju därefter. Samma med rutan där han inte stod still i framskicket utan tog några extra steg efter stanna komandot. MEN så nöjd jag är med grabben Så fina tävlingar han har gjort i helgen Min lille tokige prinsHjärta Joe skötte sig också fint men har ju inte riktigt trycket för att få riktigt höga poäng. Nu blir det lite tävlingsvila och vi ska slipa ännu mer på detaljerna dessutom ska Joe få lära sig lite med rallymoment.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 08:30

Hej Det har jag tyvärr inte för tillfället Men eventuellt har en av mina valpköpare en kull på G Mejla gärna vid intresse

...
30.06 | 16:47

Hej har ni planerat nå valpar 2020 / 2021?

...
08.09 | 14:36

Hej Nej tyvärr inga planer på några valpar mvh Tina

...
07.09 | 20:43

Hej
Har ni några planer för border collie valpar i år?

Mvh Tian

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS