Blogg 2019

Är just nu hundvakt åt den här fina tollaren.

Hennes matte åkte till  Portugal för en vecka så nu får lilla Raya vara hos oss.

Raya har ju varit här förut och jag har också tävlat lite med henne, något som gjorde att hennes matte nu har vaknat till liv igen ,vilket jag är väldigt glad över. Raya är en ganska okomlpicerad hund att ha och som smälter in i flocken bra. Men så är ju mina hundar också ganska accepterande med att nya hundar kommer in i flocken titt som tätt. När Rayas matte kommer tillbaka så blir det hårdträning för snart stundar debuten i lydnadsklass III Cool

Ett av mina absota favorit foton är detta foto på Joe och mig på en rallytävling i Tranås för några år sen.

Den visar precis Joes förhållande till mig och vad han gillar allra mest. Att kramasHjärta

Men han är en duktig lydnadshund också. Träningen går bra med både Vargen och Joe. Har ett litet problem med inkallningen med Vargen jag får inte till några bra stopp varken på ställande eller läggandet. Ja det duger men jag skulle vilja ha det snäppet bättre. Vi klurar vidare. Annars tycker jag att detaljträningen börjar ge resultat.Ler

Joe får mest köra helhet och motivation. Han är ganska moment säker och behöver igentligen bara behålla ett någorlunda tempo.

Något som vi filat lite mer på är fria följet. Försöker få bak honom lite grann och idag kändes det riktigt bra. Jag har också tränat sidoförflyttning med båda grabbarna och det börjar också ge reasultat. Tävling om tre veckor då får vi ett första kvitto .

Ikväll hade jag och Malou från valberedningen ett litet möte med de nya som vi kommer att föreslå till nya förtroendeuppdrag  i MBKs nya styrelse.

Jag har suttit som sammankallande i valberedning  och vi började tidigt förra året med vårt arbete. Det har varit en hel  del luckor att fylla. Men vi har fått så mycket positiva svar så det har varit riktigt roligt. Nu är det upp till årsmötet att klubba igenom vårt förslag.

 

Träningen med hundarna går finfint. Vi håller på att slipa lite detaljer för få ännu bättre resultat. Första lydnadstävlingen för i år blir på Bro-Håbo i början av mars. Då får vi se om detaljerna sitter.

 

På Bilden Gänget som finns i Vila Björkö just nu Hjärta

Nytt år Nya möjligheter

Igår hade vi en härlig inomhusträning tillsammans med ett gäng andra tillika hundnördar.

Både Joe och vargen känns fina men som alltid så finns det ju lite att slipa på. Första tävlingen för i år blir på Bor-Håbo bk den 2/2 Ska bli spännande. Vargen gjorde ju debut på mässan i December. Något som han klarade galant . han klarade miljön fin och gick inte ner sig något trots allt oväsen. Tyvärr så nollade vi ju ett moment både lördag och söndag , men tar med oss trygga platsmoment.

Förra året gjorde jag ju också en resa till skottland tillsammans med Christel.  Vi  hälsade på Elionore och Ulrik, men åkte också runt lite grann. Bla annat så hade vi 2 härliga dagar i den tyska staden Celle. Som vanligt ska jag försöka att uppdatera sidan lite mer kntinuierligt. har nästan helt lagt ner mitt facebookande så då kanske hemsidan kan få lite tid i stället.  Önskar er alla  ett fantastiskt 2019

Senaste kommentarer

07.02 | 19:41

Hej Ida
Inga valplaner för närvarande

...
03.02 | 17:43

Hej hej
Kommer det bli några planer för valpar i år?

Mvh Ida

...
14.04 | 00:18

Lilla Vie är kvar Hon får stanna tills hon fått sina nya tänder så att jag ser hur bettet utvecklat sig och om hon får några besvär av det.

...
13.04 | 19:32

Har du någon tik ?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS