Mina Hundar

Fia-Friends Kila-Komet  (Strömfors Lad-Berger Ricks Fia-Friend)

En hund med mycket motor och kamplust Tyvärr har hon inte riktigt fått komma till sin rätt då hon alltid har stått i skuggan av sin mamma Fia.

Kila är en cool tjej som anpassar sig nya miljöer snabbt, hon är absolut skottfast en mycket stabil dam.Kila är social mot allt o alla kan dock vara lite dominant mot andra hundar vill visa att hon bestämmer har dock aldrig varit i något slagsmål.

I vallningen vill hon gärna trycka på lite för mycket, men har bra djurkänskla och känner av drag snabbt och placerar sig rätt. Kila är den hunden som får jobba här hemma nu då jag absolut litar på att hon aldrig ger upp.

Kila har haft tre kullar, som har blivit väldigt bra stabila ,friska och lätthanterliga hundar. ( titta på sammanställning på M-O-P-kullen för mer info)


Fia-Friends Oj-Oj  ( Öbetets Tro -Fia-Friends Kila-Komet)


En ursöt liten tjej med mycket god djurkänsla bra flankeringar och driv. Är lite svag om djuren ställer upp sig och vill inte gärna gå på. men självförtroendet växer mer o mer och jag ser mycket fram emot att fortsätta o träna denna lilla dam.
Är uppflyttad till elitklass i lydnad och kommer troligen att tävla lite under 2011.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 08:30

Hej Det har jag tyvärr inte för tillfället Men eventuellt har en av mina valpköpare en kull på G Mejla gärna vid intresse

...
30.06 | 16:47

Hej har ni planerat nå valpar 2020 / 2021?

...
08.09 | 14:36

Hej Nej tyvärr inga planer på några valpar mvh Tina

...
07.09 | 20:43

Hej
Har ni några planer för border collie valpar i år?

Mvh Tian

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS